Carolina Panthers Kekal Hidup dengan Kemenangan Mengejutkan pada ‘Thursday Night Football’
toto

Carolina Panthers Kekal Hidup dengan Kemenangan Mengejutkan pada ‘Thursday Night Football’

Pada malam NFL yang gelap dan ribut , Carolina Panthers membuktikan mereka masih relevan di NFC Selatan. Seteruk mana pun bahagian itu, ia masih boleh Result SGP dimenangi oleh pasukan yang 3-7 selepas kemenangan malam Khamis ke atas Atlanta Falcons.

D’onta Foreman
Carolina Panthers berlari kembali D’onta Foreman berlari untuk TD dengan belakang Atlanta Falcons Rashaan Evans cuba menariknya ke bawah. The Panthers menewaskan Falcons malam Khamis, pulih daripada kekalahan baru-baru ini. (Imej: Sky Sports )
The Panthers bergegas untuk sejauh 232 ela semusim, dan Eddy Pineiro membuat empat gol lapangan. Ia adalah penebusan murni untuk penyepak itu 11 hari selepas dia terlepas dua percubaan penting menentang Falcons yang akhirnya membawa kepada kekalahan 37-34 dalam masa tambahan.

Berlari kembali D’Onta Foreman mempunyai 31 bawa untuk jarak 130 ela dan satu touchdown, manakala penerima lebar Laviska Shenault berebut 41 ela ke zon akhir untuk menambah tujuh mata lagi ke papan. Dengan itu, dan kaki Pineiro yang dijajarkan semula, Panthers meraih kemenangan 25-15.

Panthers Cari Jalan
Selepas bermain Panthers dua minggu lalu, Atlanta sepatutnya tahu Carolina akan menjalankan bola, kerana Foreman berlari untuk tiga TD dalam permainan itu. Mungkin mereka mengetahuinya, tetapi tidak peduli. The Panthers bergegas sejauh 232 ela pada hari Khamis dan merobek pertahanan Atlanta.

Gol padang oleh Panthers dan beberapa kilat oleh QB PJ Walker adalah luar biasa dalam serangan suku pertama. Walaupun begitu, mereka menggerakkan bola dengan cukup untuk mendahului 0-3.

Pada suku kedua, Panthers memijak pemecut. Mereka mendahului dengan sentuhan terburu-buru sejauh 41 ela oleh Shenault, yang dengan mudah melupuskan pertahanan Falcons, dan kemudian dengan satu lagi gol padang Pineiro.

Atlanta menunjukkan sedikit tanda kehidupan pada separuh masa pertama, walaupun QB Marcus Mariota telah menyatukan pemanduan terbaiknya sebelum rehat. Gol padang lewat separuh masa pertama menghantar Falcons ke rehat dengan tiga mata di papan.

Apabila mereka kembali, Falcons terpaksa berlari untuk menyumbat kesalahan mereka yang terhenti, tetapi melakukan beberapa permainan udara untuk Keluaran SDY membantu mencampurkan keadaan. Ia terbukti sebagai langkah yang baik untuk penerima lebar KhaDarel Hodge, yang pada musim kelima NFLnya dan permainan NFL ke-65nya, akhirnya menjaringkan gol pertamanya.

Sepanjang separuh masa kedua, kedua-dua pasukan bermain sama rata. The Panthers akan naik ke papan dan akhirnya Falcons akan bertindak balas.

Walaupun usaha terbaiknya, Walker agak jinak, hanya meletakkan 108 ela. Dia melemparkan beberapa dime pepejal, tetapi permainan darat – dan pertahanan Carolina – yang mengawal padang.

Salah komunikasi antara Mariota dan Kyle Pitts berterusan pada hari Khamis. Mariota berhubung dengannya pada permainan kedua permainan, tetapi tidak menemui penghujungnya lagi sehingga lewat pada suku keempat. Percubaan hantaran dan pemintasan yang boleh dipersoalkan akan menghantui Mariotta selama berminggu-minggu.

Bucs Pegang NFC Selatan
Atlanta jatuh kepada 4-6, memberikan Tampa Bay Buccaneers mendahului tunggal di NFC Selatan. Tom Brady dan Bucsnya bertemu Seattle Seahawks di Munich, Jerman, Ahad ini selepas menamatkan tiga kekalahan berturut-turut minggu lalu.

Carolina membuat pelarasan, meningkat kepada 2-3 sejak ibu pejabatnya memecat ketua jurulatih Matt Rhule. Steve Wilks telah mengambil alih sebagai ketua jurulatih sementara dan sedang mengubah keadaan.

The Panthers mempunyai rekod terbaik dalam bahagian (3-1), tetapi baki jadual mereka adalah antara yang paling sukar dalam liga. Walau bagaimanapun, ia mungkin terlalu awal untuk mengira mereka. Pada 2014, Carolina menang 3-8-1, memenangi empat perlawanan terakhirnya, dan merebut mahkota NFC Selatan.

Atlanta adalah pasukan kegemaran dalam perlawanan malam Khamis, di hadapan dengan pendahuluan yang jelas dalam barisan. Tetapi Carolina Togel Hongkong menentang semua kemungkinan dengan kemenangan underdog dan peluang untuk terus hidup. Petaruh yang menyokong bahagian bawah membuat langkah yang betul, kerana jumlahnya masuk tepat di bawah 41.5 yang dijangkakan.

Seterusnya, pada 20 November, Panthers akan menentang Baltimore Ravens, yang 6-3 dan di puncak AFC North. Pada hari yang sama, Falcons bertemu Chicago Bears, kini 3-6 dan condong ke bahagian bawah NFC North.